Home » D:News » Extraterestru surprins de o camera video in Florida

Extraterestru surprins de o camera video in Florida

Publicat: 06.08.2008
Extraterestru surprins de o camera video in Florida
Un grup de turisti americani, aflat in excursie in statul Florida, a reusit sa filmeze o creatura bizara, de mici dimensiuni, creatura pe care oamenii aflati la fata locului au catalogat-o drept un extraterestru, sustin la unison agentiile de presa din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Vietatea nu parea sa fie mai inalte de 90 de centimetri si a fost surprinsa din greseala de camera de filmat a lui Lloyd Deneau, unul dintre turistii aflati la fata locului. Deneau jura ca imaginile nu sunt trucate, si chiar daca nu sunt suficient de clare, pot fi confirmate de zecile de persoane aflate in acel moment in apropierea sa.

„In momentul in care am inceput sa filmez padurea, sunt sigur ca nu se afla nimeni in fata obiectivului. Creatura a aparut brusc si a disparut in cea mai mare viteza printre copaci. Am aratat filmul prietenilor mei si nimeni nu a putut explica ceea ce am filmat. Copiii il numesc extraterestrul spiridus”, sustine acelasi Lloyd Deneau.

„Personal, nu cred in extraterestri. Am un trecut in armata americana si, pur si simplu, nu cred in existenta lor. Nu pot insa sa explic acea aparitie surprinsa de camera”, continua acesta.

Filmul este testat in acest moment de mai multi experti care incearca sa ii dovedeasca autenticitatea. Dupa primele analize, acestia apreciaza ca vietatea nu este neaparat un extraterestru ci un pui de BigFoot. Deocamdata, o singura imagine a fost data publicitatii, urmand ca filmul sa fie facut public dupa ce se va confirma ca nu a fost prelucrat.

Sursa:FoxNews

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase