Home » D:News » „Descopera Preistoria” – Infrunta-ti trecutul intr-un nou maraton Descopera.ro!

„Descopera Preistoria” – Infrunta-ti trecutul intr-un nou maraton Descopera.ro!

Publicat: 28.01.2009
Deschide calculatorul! Aseaza-te confortabil in fotoliul tau! Da click pe www.descopera.ro si pregateste-te sa iti infrunti trecutul! Pregateste-te sa analizezi, bucata cu bucata, fiecare etapa a evolutiei omului, fiecare pas in teribila sa lupta pentru supravietuire si fiecare semn lasat in constiinta sa de monstrii care populau odinioara Pamantul. Fii gata de o calatorie terifianta care iti va spune cine esti cu adevarat. Pentru prima data, redactorii editiei print a revistei Descopera si cei ai webportalului cu acelasi nume isi unesc eforturile pentru a-ti dezvalui o istorie a planetei asa cum nu ti-ai imaginat-o pana acum. Din luna februarie incepe un nou maraton… Descopera Preistoria.

Ce parere ai avea daca ai afla ca lucrurile pe care le-ai invatat la scoala despre evolutia omului nu sunt adevarate? Ce parere ai avea daca ti-am spune ca razboiul cel mai lung si mai sangeros din istoria umanitatii nu s-a dat in secolul XX si nici in secolele trecute, ci undeva in intunecata preistorie? Un razboi pe care omul l-a purtat mai bine de 60.000 de ani cu… alte specii de oameni. Ti se pare un scenariu SF? Ei bine, nu este. Adevarul e dincolo de tot ceea ce stiai, iar noi ti-l aducem in fata. Esti pregatit sa te confrunti cu el?

65 de milioane de ani de istorie sunt analizati in 20 de articole care vor fi publicate pe tot parcursul lunii februarie. 65 de milioane de ani in care s-au nascut si au murit monstrii care ne-au bantuit cosmarurile si care au nascut legendele de azi. King Kong a existat. Numele sau era Gigantopitecus. Pe langa el, pana si cea mai mare gorila ar parea o biata maimuta de circ. Rinocerii ti se par fiorosi? Atunci ce ai spune despre stramosul lor care ar fi facut sa paleasca de rusine pana si marii dinozauri? Crezi ca stii tot despre pradatorii de azi? Cunoaste-le stramosii gigantici! Cu siguranta iti vei schimba parerea despre lumea in care traiesti!

Vrei sa afli mai multe? Deschide calculatorul! Aseaza-te confortabil in fotoliul tau! Da click pe www.descopera.ro… Incepe maratonul „Descopera Preistoria”!

Aboneaza-te la Newsletter pentru a afla cand incepe maratonul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase