Home » D:News » Nici albinele ucigase nu mai sunt ce erau odata

Nici albinele ucigase nu mai sunt ce erau odata

Nici albinele ucigase nu mai sunt ce erau odata
Publicat: 24.03.2009
Un cetatean american in varsta de 53 de ani a fost spitalizat de urgenta dupa ce a fost intepat de mii de ori de catre albinele ucigase africane, in apropierea orasului Las Vegas. Oamenii de stiinta sunt extrem de surprinsi ca omul a supravietuit, deoarece intepaturile a circa 50 de albine ucigase africane pot ucide, in mod, normal orice om.

Scott Allison, purtatorul de cuvant al Clark County Fire Department a declarat intr-o conferinta de presa ca omul in cauza a deranjat in mod accidental un cuib de albine africane in timp ce rasturna un bolovan. Albinele africane, o specie recunoscuta pentru agresivitatea ei,  au reactionat instinctiv si l-au intepat de mii de ori. Omul a fost spitalizat de urgenta la St. Rose Dominican Hospital-Siena, acolo unde medicii care l-au tratat au declarat ca nu stiu sigur de cate zile de spitalizare are nevoie.
Conform echipei de pompieri care l-a descoperit , omul al carui nume nu a fost dezvaluit la rugamintea familiei sale, zacea inconstient, in timp ce albinele continuau sa-l intepe pe spate, fata, gat si brate. In anul 2000, o femeie in varsta de 77 de ani a fost intepata de peste 500 de ori si a reusit sa supravietuiasca, in timp ce in 2003 un cal a murit dupa ce a fost intepat de albinele apartinand aceleiasi specii originare din Africa.

Sursa : Fox News
 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase