Prima pagină D:News

Barbati! Avem nevoie de sotii tinere si destepte?

10.27.2009 | ● Vizualizări: 324
Barbati! Avem nevoie de sotii tinere si destepte?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Uitati de metodele de a va impresiona partenerele prin mese romantice, week-enduri in doi sau avalanse de complimente. Ultimele studii amanuntite ne dezvaluie ca secretul unei casatorii reusite consta doar in alegerea unei sotii mai destepte decat tine si cu cel putin cinci ani mai tanara...

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Bath au dezvoltat ometoda stiintifica complet lipsita de accente romantice, prinintermediul careia calculeaza compatibilitatea cuplurilor. Metodaia in calcul factori precum varsta, educatia si istoria relatiilortrecute avute de cei doi parteneri. Academicieni de renume precumDr. Emmanuel Fragniere, au studiat si intervievat un esantion depeste 1.500 de cupluri care erau casatorite si aveau in spate orelatie serioasa cladita in intervalul catorva ani. Cinci ani maitarziu, cercetatorul a avut surpriza sa descopere ca aproximativ1.000 de cupluri nu se destramasera. Unul dintre cele maiinteresante aspecte dezvaluite de studiu este acela conform caruiaun cuplu are cele mai multe sanse sa ramana unit daca femeia aremai multe studii decat partenerul ei.

Concluziile finale ale raportului afirma ca ambele sexe isi alegpartenerii pe baza dragostei, atractiei fizice, gusturilor,pasiunilor, credintelor si opiniilor comune. In schimb, adevaratiifactori care sedimenteaza o relatie sunt varsta, educatia sioriginea culturala.

Sursa : DailyMail

CITESTE SI :