Prima pagină D:News

Rusia isi va deschide primul hotel de gheata de Sf. Valentin

Redactia Descopera.ro | 02.03.2010 | ● Vizualizări: 101
Rusia isi va deschide primul hotel de gheata de Sf. Valentin     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Aproximativ 150 de constructori, sculptori in gheata si arhitecti isi vor aduce contributia la sfredelirea primului hotel glacial din Rusia, ce urmeaza a fi deschis in regiunea nordica Arkhangelsk, pe data de 14 februarie.

Hotelul, care va fi sculptat din 3 000 metri cubi de zapada si 500 metri cubi de gheata, va dispune de noua camere, ale caror temperaturi interioare nu vor depasi 0 grade Celsius. De aceea, musafirilor suficient de indrazneti sa isi petreaca noaptea aici, li se vor oferi saci de dormit si izoprene. Incaperile vor fi decorate de artisti cu sculpturi in peretii de gheata ai incintei. .

Hotelul va fi astfel proiectat incat sa gazduiasca si o sala de expozitii, un cinematograf cu 70 de locuri, o sala de fitness, un bar din gheata si o sala de nunti, unde mai multe cupluri de indragostiti isi vor face juramintele de iubire si devotament, cu ocazia Zilei Sfantului Valentin.

Organizatorii spera sa mentina deschis hotelul pana in data de 30 martie. Daca proiectul va fi primit bine, atunci un hotel asemanator va fi construit si anul urmator in regiune.

Sursa: Aroundglobe

CITESTE SI: