Prima pagină D:News

Meniu fusion dietetic: burger din carne de camila

Redactia Descopera.ro | 02.08.2010 | ● Vizualizări: 568
Meniu fusion dietetic: burger din carne de camila     alimentatie, nutritie, grasime, camila, burger, Burj Dubai, Burj Khalifa, arab + zoom
Galerie foto (1)

Burgerii de camaila reprezinta o optiune alimentara mai sanatoasa, la moda in cateva tari arabe.

In Emiratele Arabe Unite, o alegere sanatoasa - chiar daca e vorba de fast food - este carnea de camila, care are un continut redus de grasimi.

Dupa ce, anul trecut, un restaurant fast food din Arabia Saudita a introdus carnea de pui de camila in sortimentul sau de burgeri, anul acesta, restaurantul cu specific arab Local House, din Dubai, serveste si el burgeri de camila, cu branza, sos si garnitura de cartofi prajiti.

Carnea de camila este consumata pe scara larga in unele tari arabe dar, de obicei, nu este vanduta in supermarket-uri si nici in restaurante.

Recent, insa, localurile fast food arabe au inceput sa se orienteze spre mancaruri care combina conceptul occidental de burger cu specificul oriental - carnea de camila.

Burgerii de camila ar putea fi comercializati, in curand, chiar in Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume, recent inaugurata, denumita anterior Burj Dubai), unde Local House planuieste sa deschida un local

Sursa: FOXNews

CITESTE SI: