Prima pagină D:News

Criminalii olandezi vorbesc cu mortii

Redactia Descopera.ro | 04.02.2010 | ● Vizualizări: 283
Mediumurile ii ajuta pe detinutii olandezi sa isi contacteze mortii     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Inchisorile din Olanda folosesc mediumuri insarcinate sa ii calauzeasca pe detinuti in vederea contactarii rudelor decedate. Un astfel de medium este clarvazatorul Paul van Bree, angajat de Directia Olandeza a Penitenciarelor, pentru a-i invata pe prizonieri tainele impacarii cu sinele.

"Le spun ca rudele lor decedate sunt bine si ii iubesc de acolo unde se afla. Acest lucru ii linisteste. Barbati mari si puternici izbucnesc, uneori, in lacrimi", declara van Bree, care se ocupa si de publicarea anuala a predictiilor pentru viitor. Barbatul pretinde a fi descendent al unei stravechi linii de oameni cu puteri supranaturale, intre care s-au numarat atat mama, cat si bunica lui.

Paranormalul olandez, care se autodescrie ca un "Buddha vesel", nu este singurul vindecator al psihicului, angajat de ministerul justitiei din Olanda. El pretinde ca, discutand, atat cu prizonierii, cat si cu parintii decedati ai acestora, poate descoperi trasaturi psihologice cheie, pentru a sprijini autoritatile in reabilitarea criminalilor.

Biroul fortelor de munca olandeze a privit dincolo de metodele normale si in ceea ce ii priveste pe someri, folosind tehnici de terapie prin hipnoza regresiva si tarot, ca sa ii incadreze cumva si pe acestia in campul muncii. Solicitantii ajutorului social au fost avertizati ca le vor fi sistate veniturile de orice fel daca nu accepta ghidarea unui terapeut prin regresie, care sa ii ajute sa intre in legatura cu vietile lor anterioare. In 2007, 42.500 de olandezi s-au inscris in "programe de dezvoltare personala" cu fundament spiritual, subventionate de stat.

Sursa: Telegraph

CITESTE SI:

Descopera lumea in care traiesti: