Prima pagină D:News

Ce vedem pe Discovery Channel in luna septembrie

Redactia Descopera.ro | 08.01.2010 | ● Vizualizări: 137
Ce vedem pe Discovery Channel in luna septembrie     Discovery Channel, program Discovery Channel, TEHNICI DE SUPRAVIEŢUIRE URBANĂ, CATASTROFA ECOLOGICĂ DIN GOLFUL MEXIC, MONSTRII APELOR + zoom
Galerie foto (1)

Pentru luna septembrie, cunoscutul post de televiziune Discovery Channel a pregatit o serie de surprize spectatorilor sai. In avanpremiera, va prezentam cateva recomanari ale emisiunilor ce vor avea premiera peste o luna.

TEHNICI DE SUPRAVIEŢUIRE URBANĂ / PREMIERĂ
"Tehnici de supravieţuire urbană" este un program în care aventurierul Bear Grylls e pus într-un alt fel de situaţii dificile şi trebuie să supravieţuiască în mediul urban. Seria se bazează pe manualul cu tehnici de supravieţuire "Worst-Case Scenario" şi prezintă soluţii imediate pentru o diversitate de situaţii de criză, oferind sfaturi despre cum putem ieşi, pas cu pas, din fiecare caz. Bear trece printr-o multitudine de situaţii periculoase, care îi solicită la maximum limitele fizice. Pe jumătate cascador şi pe jumătate expert în tehnici de supravieţuire urbană, el prezintă situaţii în care şi telespectatorii s-ar putea afla, în orice moment.
Începând de luni 6 septembrie, de la ora 22:00

*

CATASTROFA ECOLOGICĂ DIN GOLFUL MEXIC / PREMIERĂ
"Catastrofa ecologică din Golful Mexic" este o prezentare din culisele eforturilor de a stopa scurgerea de ţiţei de pe fundul Golfului Mexic, considerată deja cel mai cumplit dezastru ecologic din istoria SUA. Scurgerea de ţiţei de pe "Deepwater Horizon" a fost provocată de un puţ situat la 1 500 metri adâncime. Sute de milioane de litri de ţiţei s-au scurs în ocean. Acest material special are acces în exclusivitate în centrul de criză al companiei BP, prezentând apoi tot în exclusivitate imagini cu explozia instalaţiei de foraj - care a ucis 11 oameni şi a rănit alţi 17.
sâmbătă 4 septembrie, de la ora 21:00

Citeste articolul Tragedia din Golful Mexic - cel mai mare dezastru ecologic din secolul XXI

*

ROSS KEMP ÎN JUNGLA URBANĂ / PREMIERĂ
"Ross Kemp în jungla urbană" îl prezintă pe actorul britanic în călătoriile sale prin toată lumea, având acces la bandele brutale care terorizează comunităţile unde trăiesc. Ross ajunge să discute cu membrii unor grupări secrete care operează în zilele noastre, printre care o bandă feroce din Africa de Sud, "Numbers", sau banda Mara Salvatruchaor MS13 din El Salvador; de asemenea, are acces la cultura bandelor din zona de mijloc a Americii, mai exact din St. Louis, în Missouri. Urmăriţi această incursiune plină de suspans, care dezvăluie activităţile uluitoare şi sordide ale unora dintre cele mai periculoase bande de pe glob. Programul scoate la lumină aspectele care îi motivează pe membrii bandelor şi eforturile care se fac pentru ca aceste grupări să fie ţinute sub control.
Începând de miercuri 1 septembrie, de la ora 22:00

MONSTRII APELOR / SERIA 2
Urmăriţi-l pe prezentatorul, biologul şi pescarul extrem Jeremy Wade, care se întoarce pentru a prinde şi alţi peşti extraordinari, supradimensionaţi, în sezonul al doilea al programului "Monştrii apelor". Călătoria lui prin toată lumea îl poartă pe Wade în adâncurile întunecate ale întinderilor de ape, prins într-o adevărată luptă psihologică împotriva bestiilor care pândesc ameninţător în râurile şi lacurile planetei. Străbătând globul şi punându-şi propria viaţă în pericol, Wade caută misterioşi prădători de apă dulce, decis să verifice miturile create în jurul acestor făpturi aproape supranaturale. În acest sezon, urmăriţi-l pe Jeremy cum caută uriaşul peşte cap-de-şarpe, peştele-tigru, pisica-de-mare ucigaşă şi multe alte specii.
Începând de duminică 5 septembrie, de la ora 22:00

*

O PRADA MORTALA / PREMIERA
"O pradă mortală" revine pentru un furtunos sezon 6. Cinci căpitani şi echipajele lor se întorc în apele necruţătoare ale Mării Bering pentru a continua să caute crabi. Cum în joc e o recompensă de 100 milioane dolari, cu toţii sunt pregătiţi să îşi rişte viaţa, înfruntând furtuni cumplite, valuri de 12 metri înălţime şi condiţii de muncă îngrozitoare. Atmosfera este întotdeauna tensionată, căci lipsa de somn provoacă certuri între marinari şi creşte riscurile de accidentare. În sezonul anterior, opt oameni şi-au pierdut viaţa în Marea Bering. Anul acesta, catastrofa loveşte chiar unul dintre vasele prezentate în acest program.
Începând de duminică 5 septembrie, de la ora 23:00

*

CITESTE SI: