Prima pagină D:News

„Let’s Do It, Romania!”, ziua de curatenie nationala

08.13.2010 | ● Vizualizări: 198
„Let’s Do It, Romania!”, ziua de curatenie nationala     let's do it, romania, curatenie, ecologie, actiuni eco + zoom
Galerie foto (1)

Cu mai puţin de 50 de zile până la Ziua de Curăţenie Naţională, „Let’s Do It, Romania!” încearcă să îşi facă simţită prezenţa prin toate mediile şi doreşte să fie aproape de locuitorii României, pentru a înţelege importanţa participării la acţiunea de curăţenie de pe 25 septembrie.

Semnele că românii susţin "Let's Do It, Romania!" sunt tot maimulte. Vă propunem două filmuleţe realizate de oameni care şi-aupus în valoare abilităţile şi şi-au dedicat parte din timpul lorpentru a ajuta la promovarea proiectului. Andreea Mironiuc arealizat un filmuleţ care prezintă România acaparată de gunoaie,dar şi soluţia. Rezultatul poate fi văzut aici:

Vali Chincişan a pornit de la nişte cifre sumbre: românii aruncăla gunoi aproximativ 2.6 miliarde de PET-uri de 2 litri într-un an,adică 133.000 de tone. El subliniază omniprezenţa PET-ului pestetot în natură. Un filmuleţ care nu poate să lase pe nimeniindiferent. Aici.De asemenea, un video care se bucură de un mare succes este celîn care voluntarii "Let's Do It, Romania!" vor să îi striceplanurile lui Hitler, filmuleţ care a facut înconjorul internetului, consideratamuzant şi mobilizator. Creatorul textului este Dragoş Frăţilă,copywritter.

"Let`s Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicaresocială organizat până în prezent în România, care îşi propunecurăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealelenaturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţionalăeste 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţisă se implice. Putem stabili un record: în acest moment, Româniaeste ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul afost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania(2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Cum te poţi implica în "Let`s Do It,Romania!"?

Cum afli noutăţi?

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singurăzi!
Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!
LET'S DO IT!