Prima pagină D:News

Happy Meal, de la McDonald’s, ne invata reteta “nemuririi” (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 10.13.2010 | ● Vizualizări: 333
Happy Meal, de la McDonald’s, ne invata reteta “nemuririi” (FOTO)     no tags + zoom
Galerie foto (5)

Pastrand un aspect aproape la fel de proaspat ca in prima zi, o portie din faimosul Happy Meal marca McDonald’s a fost monitorizata cu succes, fara a se descompune, timp de sase luni.

Fotografiat zilnic in ultima jumatate de an de catre artista din Manhattan Sally Davies, meniul pentru copii compus din cartofi prajiti si un burger nu a prezentat nicio urma de depreciere sau mucegaire.Testul femeii, denumit "Proiectul Happy Meal" a inceput in data de 10 aprilie si s-a oprit cu numai 3 zile in urma, pe 10 octombrie. Primele constatari surprinzatoare al lui Sally au fost ca mancarea a incetat sa mai emane vreun miros din a doua zi, eveniment care a coincis si cu pierderea interesului cainilor sai pentru, altfel, irezistibila hrana."Cartofii s-au incretit vag, la fel ca si carnea din burger, dar aspectul general al mancarii nu s-a modificat nici dupa cateva luni. Iar acum, veche de sase luni, alimentele dau o senzatie plasticoasa la atingere si au capatat un luciu ca de acril. Singura schimbare majora pe care o pot observa este ca s-au intarit precum pietrele", declara Sally Davies.

Controverse similare pe marginea produselor McDonald's au mai existat, cu sase ani in urma, in 2004, Morgan Spurlock realizand filmul "Super Size Me", in care a prezentat schimbarile suferite de trupul sau dupa 28 de zile in care a consumat exclusiv hrana oferita de compania internationala de fast-food.

Sursa: Dailymail

Descopera lumea in care traiesti:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI