Prima pagină D:News

Un senator american ne linisteste: Biblia nu vorbeste despre incalzirea globala

Redactia Descopera.ro | 11.11.2010 | ● Vizualizări: 196
Un senator american ne linisteste: Biblia nu vorbeste despre inclazirea globala     senator, incalzire globala, biblie, dumnezeu + zoom
Galerie foto (1)

John Shimkus, un senator republican din Statele Unite ale Americii a aparut pe prima pagina a ziarelor dupa ce a tinut sa le raspunda ecologistilor care atrag atentia guvernului american asupra pericolului incalzirii globale. Senatorul a facut o declaratie soc, afirmand convins ca nu exista o incalzire globala pentru ca, pur si simplu, nu este pomenita in Biblie.

Shimkus a adus ca argumente promisiunea lui Dumnezeu fata de Noe, mai precis versetele 21-22 din Geneza, versete in care Dumnezeu promite ca nu va mai exista un al doilea pototp si ca, atata vreme cat va exista un Pamant, anotimpurile isi vor urma cursul firesc, la fel ca si zilele si noptile. "Cred in infailibilitatea cuvantului Domnului si in perfectiunea a ceea ce este scris in Biblie. Sfarsitul nu va veni decat atunci cand Dumnezeu va anunta acest lucru. Omul nu este capabil sa distruga Pamantul, si nici nu va exista un alt potop sau o incalzire globala", a afirmat senatorul republican.

Sursa: Salon