Prima pagină D:News

Satul francez care “va supravietui Armaghedonului” este asaltat de vizitatori

Redactia Descopera.ro | 12.23.2010 | ● Vizualizări: 139
Satul francez care “va supravietui Armaghedonului” este asaltat de vizitatori     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Primarul unui sat pitoresc din Franta a avertizat ca va cere sprijinul armatei pentru a proteja localitatea de “asediul” vizitatorilor, adepti fanatici ai curentului New Age si entuziasti ai fenomenului OZN, convinsi ca acesta este singurul loc de pe Pamant care va fi crutat de Armaghedon in 2012.

In ultimele cateva luni, Bugarach, cu o populatie de numai 189 de locuitori traind in regiunea Aude, la poalele varfului Bugarach, cel mai inalt munte din zona viticola Corbières, a fost inundat de grupuri de aventurieri ezoteristi care cred ca versantul este un fel de "garaj al extraterestrilor".

Potrivit acestor indivizi, extraterestri asteapta, linistiti intr-o cavitate uriasa de sub stanca, sfarsitul lumii, moment in care vor pleca, luand cu ei, se spera, si cativa oameni norocosi. Increzatoare ca Armaghedonul va sosi, conform calendarului mayas, la 12 sau 21 decembrie 2012, aceste grupuri de oameni vad in Bugarach unul din poate cei cativa "munti sacri" de pe Terra feriti de cataclism.

"Chestiunea nu este deloc amuzanta. Daca maine apar aici 10.000 de oameni, ca sat de 200 de suflete ce suntem, nu vom putea face fata. Am informat autoritatile regionale cu privire la ingrijorarile noastre si vrem ca armata sa ne stea la dispozitie, daca va fi necesar, in decembrie 2012", a declarat primarul Jean-Pierre Delord.

Fenomenul nu este unul de factura recenta; tot conform primarului, vizitatorii ajung prin aceste parti inca din urma cu zece ani, cautand viata extratraterestra, totul ca urmare a unei mentiuni intr-o lucrare despre OZN-uri a unui localnic, care a decedat de atunci. Respectivul autor pretindea in text ca a vazut extraterestri si ca a auzit zgomotele navei lor spatiale venind de sub munte.

Internetul abunda in povesti despre cum fostul presedinte francez Francois Mitterand a fost, in mod curios, transportat cu elicopterul pe controversatul pisc si despre sapaturi misterioase coordonate de nazisti si mai tarziu de Mossad, serviciul secret israelian, la fata locului. De asemenea, Bugarach este considerat locul unde Jules Verne a gasit intrarea si sursa de inspiratie pentru "O calatorie in centrul Pamantului".

Sursa: Telegraph

Descopera lumea in care traiesti: