Prima pagină D:News

S-a lansat camera foto care-ţi albeşte dinţii şi-ţi adaugă machiaj în poze! (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 03.27.2011 | ● Vizualizări: 178
S-a lansat camera foto care-ţi albeşte dinţii şi-ţi adaugă machiaj în poze! (VIDEO)     camera foto, panasonic, machiaj electronic, dinti albi, albire dinti + zoom
Galerie foto (1)

Care este cea mai nouă inovaţie japoneză? Camerele foto ce sunt capabile să ajusteze imaginile imediat după ce le realizează cu funcţia de albire a dinţilor şi de adăugare a machiajului.

Firma de electronice Panasonic a scos pe piaţă noul aparat foto Lumix DMC-FX77 care are inclus un proces de "Beauty Retouch", capabil să albească dinţii, să accentueze culoarea roşie a obrajilor şi să reducă ridurile.

Software-ul de «machiaj electronic» are inclusiv o funcţie care face pielea să pară mai fină! Camera foto are un senzor de 16 megapixeli şi un ecran cu touchscreen cu diagonala de 9 cm.

Diferitele moduri de fotografiere vor modifica portretele în funcţie de tipul feţei. Funcţia de make-up are mai multe grade în care poate fi aplicată, iar varianta extremă poate face o persoană să arate mai degrabă înspăimântâtoare decât atrăgătoare. Utilizatorul poate alege o paletă de culori pentru ca rujul, fondul de ten şi culoarea obrajilor să reflecte întocmai dorinţele sale.

Acest model este versiunea europeană a camerei foto japoneze Panasonic Lumix DMC-FP7.Sursa: Sify