Home » D:News » Spionii britanici au vrut să introducă estrogen în mâncarea lui Hitler, pentru a-l feminiza

Spionii britanici au vrut să introducă estrogen în mâncarea lui Hitler, pentru a-l feminiza

Spionii britanici au vrut să introducă estrogen în mâncarea lui Hitler, pentru a-l feminiza
Publicat: 17.08.2011
De-a lungul celui de-al doilea război mondial au existat multe tentative de a-l ucide pe Adolf Hitler. Unii au încercat bombe pentru a-l elimina pe Fuhrer, alţii gloanţe, însă toţi au eşuat. Recent, un cercetător a dezvăluit un plan îndrăzneţ întocmit de agenţii secreţi britanici.

Aceştia au încercat o modalitate mai îndrăzneaţă de a „neutraliza” omul din spatele maşinii de război germane – introducându-i hormoni sexuali feminini în mâncare!

Agenţii britanici au planificat să introducă doze mari de estrogen în mâncarea acestuia pentru a-l face mai puţin agresiv şi a-l transforma într-o persoană docilă.

Spionii ce lucrau pentru britanici erau suficient de apropiaţi de Hitler astfel încât să aibă acces la hrana lui, susţine profesorul Brian Ford, cel care a descoperit această conspiraţie.

Acesta a explicat că estrogenul a fost ales de către aceştia deoarece este insipid, iar efectul său este lent şi subtil, fapt ce însemna că ar fi putut trece nedetectat de către persoanele care gustau mâncărea lui Hitler. Spionii britanici nu ar fi putut să introducă otravă în mâncarea Fuhrerului, pentru că aceasta nu ar fi ajuns la el, aşa că au recurs la această idee ingenioasă.

Planul de administrare a estrogenilor este prezentat într-o nouă carte scrisă de profesorul Ford, intitulată „Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II„.

Acesta a subliniat faptul că administrarea estrogenilor se numără printre multe alte încercări ciudate de a aduce mai repede un final al războiului. Profesorul Ford a dezgropat o serie de detalii cu privire la schemele conspirative. Cartea va fi publicată săptămâna viitoare în Marea Britanie şi va prezenta modul în care concurenţa dintre puteri a influenţat evoluţia tehnologică.

Sursa: The Telegraph

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase