Home » Istorie » O clădire misterioasă, veche de 1300 de ani, din Japonia îi contrariază pe cercetători

O clădire misterioasă, veche de 1300 de ani, din Japonia îi contrariază pe cercetători

O clădire misterioasă, veche de 1300 de ani, din Japonia îi contrariază pe cercetători
Publicat: 19.03.2017
Arheologii au descoperit nouă stâlpi dintr-o structură imensă care datează din secolul al VII-lea din Asuka, capitala antică a Japoniei.

Palatul imperial se găsea la sud de acest sit, loc în care Împărăteasa Saimei îşi întreţinea oaspeţii împreună cu fiul său, Împăratul Tenji, relatează Archaeology.

În urma măsurătorilor, noua structură descoperită avea circa 11 metri lungime şi şase metri lăţime. Kanekatsu Inokuma, de la Kyoto Tachibana University, precizează că „această construcţie putea avea mai multe scopuri. Era probabil un loc pentru banchete şi alte feluri de relaxare”.

Există însă şi alte păreri, precum cea a cercetătorului Masashi Kinoshita, de la Tokyo Gakugei University, care precizează că această construcţie servea ca depozit pentru palat.

Astfel, nu se ştie cu exactitate utilizarea acestei construcţii, o mai bună cunoaştere poate oferi detalii cu privire la viaţa împăraţilor şi nobililor din perioada antică a Japoniei, ajutând la clarificarea istoriei complicate a curţilor regale japoneze.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Peisajul INCREDIBIL de pe plajele din Japonia. Bijuteriile de gheaţă care îşi schimbă culoarea în funcţie de momentul zilei

Un roman misterios al lui Haruki Murakami a apaărut Japonia

Studenţii au creat o machetă inedită din lego a uneia dintre cele mai cunoscute monumente din Japonia

În Japonia a fost lansată o aplicaţie care avertizează utilizatorii să evite zonele unde au avut loc atacuri sexuale

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase