Home » Istorie » Detaliul incredibil scos la iveală după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Cine ar fi, de fapt, adevăratul vinovat: ”Plănuieşte un accident în maşina mea”

Detaliul incredibil scos la iveală după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Cine ar fi, de fapt, adevăratul vinovat: ”Plănuieşte un accident în maşina mea”

Detaliul incredibil scos la iveală după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Cine ar fi, de fapt, adevăratul vinovat: ”Plănuieşte un accident în maşina mea”
Publicat: 02.09.2017
Prinţesa Diana ar fi scris că Prinţul Charles plănuieşte „un accident în maşină”, în care ea să se aleagă cu o rană serioasă la cap. O astfel de situaţie i-ar permite „să se căsătorească”, ar fi scris Prinţesa Inimilor într-un bilet către fostul său majordom, Paul Burrell, cu doar 10 luni înainte să moară în accidentul fatal de la Paris.

O presupusă scrisoare a Prinţesei Diana arată că Charles „plănuia un accident” în maşina ei cu doar 10 luni înaintea accidentului fatal: „Soţul meu plănuieşte ‘un accident’ în maşina mea, tăierea frânelor şi o rană serioasă la cap”, ar fi scris Prinţesa, potrivit Gândul.  

Burrell a ţinut biletul secret până în 2003, atunci când i-a dezvăluit existenţa în cartea sa „A Royal Duty”, în care susţine că Prinţesa i-a dat hârtia ca un fel de poliţă de asigurare. Acesta a scris că însăşi Diana l-a rugat să-l păstreze „pentru orice eventualitate” şi l-a şi datat, special. 

Mai târziu, în luna august, aceasta a murit într-un tragic accident de maşină la Paris, atunci când călătorea alături de miliardarul Dodi Al Fayed. Acesta din urmă şi şoferul maşinii au murit chiar la locul impactului. Prinţesa şi bodyguard-ul lui Al Fayed au fost grav răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul Pitie-Salpetriere. 

La locul impactului Diana a suferit un atac de cord, apoi s-a încercat resuscitarea ei pentru mai mult timp la spital, înainte să moară. Singurul care a supravieţuit a fost garda de corp a magnatului. 

Ancheta autorităţilor franceze a concluzionat că şoferul consumase un cocktail cu alcool şi droguri şi că a cauzat coliziunea pentru că a avut viteză prea mare. 

Citeşte continuarea în Gândul.  

 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase