Home » Lumea digitală » Cel mai lung hamac din lume a fost instalat la New York

Cel mai lung hamac din lume a fost instalat la New York

Publicat: 08.09.2015
Ce au în comun actriţa Malin Akerman şi King Digital Entertainment, compania creatoare a jocului „Candy Crush”? În principiu, nimic. Însă, ultimul joc pentru telefoane mobile pe care l-a lansat compania, „Paradise Bay”, a reuşit să-i unească. King, compania specializată în jocuri interactive pentru telefoane mobile, a lansat de curând ultimul său joc, aducând partea sa cea mai tropicală şi relaxantă din zona virtuală, în realitate.

Cum? Foarte simplu: reuşind să bată Guinnes World Record cu cel mai lung hamac din lume instalat în Liberty State Park din New York.

Cu dimensiuni de peste 19,8 metri lungime şi 9,5 metri lăţime – adică de aproximativ 10 ori cât unul comun – plasa sa ar putea susţine aproximativ 170 de persoane întinse de la un capăt la altul sau chiar ar fi suficientă pentru parcarea a 24 de taxiuri.

Prezenţa actriţei Malin Akerman pe hamacul uriaş, înconjurată de palmieri şi nisip  alb îi invită pe fanii jocului să-şi amintească despre cât este de important să se odihnească şi să scape de stresul rutinei, dând o fugă în această toamnă pe plaja „Paradise Bay”.

Acesta este un joc care-i poartă pe jucători prin intermediul unei călătorii pe ape cristaline şi ceruri albastre, în timp ce descoperă noi insule, cunosc mai multe personaje şi îşi construiesc propriul paradis tropical. Jocul este deja disponibil în mod gratuit în AppStore şi în Google Play.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase