Home » Lumea digitală » Becul inteligent care te fereşte de hoţi

Becul inteligent care te fereşte de hoţi

Becul inteligent care te fereşte de hoţi
Publicat: 21.10.2015
Pleci în vacanţă, dar te temi că ai putea fi vizitat de hoţi, aşa că laşi televizorul pornit şi un bec aprins pentru a da impresia că încă e cineva acasă. Soluţia nu este tocmai ideală, un hoţ experimentat putând sesiza cu destulă uşurinţă că lumina aprinsă permanent a fost lăsată ˝la derută„. Dar cum ar fi dacă luminile se sting şi se aprind în casă după un tipar bine stabilit, care reflectă întocmai obiceiurile locatarilor atunci când sunt acasă.

BeON smart bulb este un bec proiectat special pentru acest scop, capabil să-ţi urmărească activităţile de zi cu zi, aprinzând şi stingând lumina chiar şi atunci când nu eşti acasă. Mai mult decât un bec cu temporizator încorporat, acesta poate înregistra programul de activitate la nivelul întregii săptămâni, simulând trezirile de dimineaţă şi serile de sâmbătă întinse până târziu în noapte.

Poţi activa funcţia anti-hoţi cu ajutorul unei aplicaţii pentru smartphone.

Citeşte continuarea pe go4it.ro!

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase