Home » Lumea digitală » Facebook a lansat un serviciu pentru utilizatorii de Android

Facebook a lansat un serviciu pentru utilizatorii de Android

Facebook a lansat un serviciu pentru utilizatorii de Android
Publicat: 18.12.2015
Facebook Inc. a anunţat, miercuri, că a lansat un serviciu de articole instantanee pentru utilizatorii de Android, care va permite companiilor media să publice articole direct în fluxul de ştiri (news feed) al acestei reţele de socializare, informează Reuters.

Noul serviciu beneficiază de contribuţii editoriale ce provin de la peste 350 de publicaţii din lumea întreagă, inclusiv de la The New York Times, NBC News, The Guardian, Haaretz şi Al Jazeera English.

Serviciul de articole instantanee a fost lansat în luna mai şi a devenit accesibil pe dispozitivele mobile care utilizează sistemul de operare iOS începând din octombrie.

Serviciul permite publisherilor fie să vândă şi să încorporeze reclame în articole şi să păstreze toate veniturile pe care le vor obţine astfel, fie să permită companiei Facebook să vândă publicitate.

Facebook va permite, de asemenea, publisherilor să monitorizeze traficul de date prin intermediul companiei comScore şi al altor instrumente de analiză.

Sursa: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase