Home » Lumea digitală » Priza inteligentă pe care o poţi controla de la distanţă – VIDEO

Priza inteligentă pe care o poţi controla de la distanţă – VIDEO

Priza inteligentă pe care o poţi controla de la distanţă – VIDEO
Publicat: 21.04.2016
TP-LINK este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive de reţelistică din lume, însă compania caută întotdeauna să îşi lărgească orizonturile.

Compania a anunţat că intră pe piaţa de dispozitive inteligente, primele sale produse din afara reţelisticii fiind o priza cu control de la distanţă HS110 şi boxa wireless portabilă Bluetooth Groovi Ripple, scrie Go4it.

Priza inteligentă HS110 de la TP-LINK este foarte utilă pentru cei care uită şi îşi scoată dispozitivele din priză atunci când pleacă de acasă pentru perioade mai lungi, sau pentru situaţii în care nu există certitudinea că electrocasnicele cu risc de incendiu au fost oprite înainte de a pleca de acasă.

Aceasta oferă control de la distanţă prin intermediul aplicaţiei Kasa, oferind diverse opţiuni de utilizare. Poţi opri sau porni curentul către priză, poţi seta un mod „away”, care porneşte si opreşte curentul la interval prestabilit pentru a oferi senzaţia că este cineva acasă (o funcţie utilă pentru a proteja împotriva spargerilor de locuinţe) şi permite monitorizarea consumului de energie. Pe lângă aplicaţia Kasa, HS110 poate fi controlat şi prin intermediul dispozitivului Amazon Echo, bazat pe comenzi vocale.

Groovi Ripple este însă o boxă portabilă de dimensiuni mici, care poate fi stocată într-un buzunar mai mare sau într orice geantă.

Citeşte continuarea în Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase