Home » Lumea digitală » Acesta ar putea fi primul telefon cu ecran pe întreaga suprafaţă frontală

Acesta ar putea fi primul telefon cu ecran pe întreaga suprafaţă frontală

Acesta ar putea fi primul telefon cu ecran pe întreaga suprafaţă frontală
Publicat: 19.02.2018
În ciuda faptului că au mai existat şi alte modele de telefoane cu ecrane edge-to-edge în trecut, Xiaomi Mi MIX a fost cel care a dat startul trendului care este adoptat acum de întreaga industrie. Producătorul chinez a lansat deja şi cea de-a doua generaţie a telefonului cu cel mai mare raport corp-display, însă cea de-a treia versiune pare să fie cea care va aduce la realitate promisiunea unui dispozitiv cu display pe întreaga parte frontală.
Au apărut online imagini cu un nou dispozitiv Xiaomi numit Mi MIX 2S, ceea ce sugerează că nu va fi un produs complet nou, fiind probabil încă bazat pe tehnologiile dezvoltate pentru modelul Mi MIX 2. Acesta oferă un design cel puţin impresionant, fiind realizat în jurul unui display care acoperă întregul corp al telefonului pe partea din faţă, singura mică parte omisă fiind un locaş în colţul din dreapta al ecranului, decupat pentru a face loc camerei frontale.
 
Chiar dacă la prima vedere această decizie pare ciudată, în utilizare cu siguranţă că aceasta nu va afecta cu nimic experienţa. Telefoanele cu „breton” sunt dovada clară că utilizatorul petrece mai mult timp cu ochii în partea centrală a display-ului, în timp ce partea de sus este de cele mai multe ori ignorată. Probabil că mulţi producători de telefoane regretă acum că au ales să împrumute design-ul lui iPhone X, cu o parte decupată poziţionată central, soluţia Xiaomi fiind mult mai elegantă.
 
Citeşte continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase