Home » Lumea digitală » dynaEdge AR: Ochelari inteligenţi conectaţi la un PC de buzunar bazat pe Windows 10 Pro

dynaEdge AR: Ochelari inteligenţi conectaţi la un PC de buzunar bazat pe Windows 10 Pro

dynaEdge AR: Ochelari inteligenţi conectaţi la un PC de buzunar bazat pe Windows 10 Pro
Publicat: 28.05.2018
Amintind de conceptul Holo Lens prezentat de Microsoft în urmă cu ceva timp, dynaEdge AR este o soluţie adresată clienţilor business şi aplicaţii din mediul industrial, unde este nevoie de acces rapid la informaţii şi raportarea acestora la situaţii practice din lumea reală.
Toshiba livrează dynaEdge AR împreună cu software exclusiv şi oferă asistenţă pentru dezvoltarea de aplicaţii personalizate, adaptate la activităţile desfăşurate.
 
Din punct de vedere hardware, dynaEdge AR este alcătuit din două elemente principale, vizorul Toshiba AR100 HMD şi PC-ul miniatural dynaEdge DE-100, cele două comunicând prin intermediul unui cablu USB-C. 
Vizorul conceput pentru a fi purtat pe cap, eventual ataşat ochelarilor de vedere, constă într-un ecran de 0.26” cu rezoluţie nativă 640×360 pixeli (poate reda imagini până la rezoluţie HD), cască audio, două microfoane, cameră foto de 5MP cu blitz LED şi un repertoriu generos de senzori pentru proximitate, accelerometru, giroscop, lumină ambientală, busolă  şi receptor GPS. Interacţiunea cu aplicaţiile se face prin intermediul unui touchpad  poziţionat în lateral şi încă 3 butoane plasate la partea superioară.
 
Citeşte continuarea pe Go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase