Home » Lumea digitală » Gama mid-range de la Samsung primeşte funcţia de încărcare wireless

Gama mid-range de la Samsung primeşte funcţia de încărcare wireless

Gama mid-range de la Samsung primeşte funcţia de încărcare wireless
Publicat: 07.10.2018
Promisiunea făcută de şeful diviziei Samsung Mobile, DJ Koh, la momentul lansării Galaxy Note 9, începe să prindă contur, compania implementând funcţia de încărcare wireless a acumulatorului pentru seriile Galaxy A şi Galaxy J de telefoane inteligente.
De altfel, oficialii companiei au promis că vor prelua pentru telefoanele din gama de buget multe dintre dotările întâlnite până de curând exclusiv la modele flaghsip. Aşa se face că noul Galaxy A7 (2018) a primit sistem triple camera înaintea lui Galaxy S10, ba chiar, în perioada imediat următoare vom avea şi un smartphone Samsung quad-camera.
 
Prezentă de mai mulţi ani, tehnologia de încărcare wireless a acumulatorilor este acum suficient de puţin costisitoare pentru a fi introdusă la scară largă, chiar şi pentru produsele smartphone din gama low-cost.
 
Pregătind terenul, Samsung a lansat deja mai multe variante de alimentatoare wireless, compatibile cu standardul Qi. Însă acestea sunt accesorii opţionale destul de costisitoare, cu preţuri ajungând şi la 50 de dolari.
 
Continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase