Home » Lumea digitală » O problemă din Google News de pe dispozitivele Android consumă zeci de GB de trafic în fundal

O problemă din Google News de pe dispozitivele Android consumă zeci de GB de trafic în fundal

O problemă din Google News de pe dispozitivele Android consumă zeci de GB de trafic în fundal
Publicat: 24.10.2018
Google News este o aplicaţie utilă pentru cei care nu au timp să caute ştirile cele mai importante ala momentului, acestea fiind livrate direct către telefon într-o manieră uşor de citit şi orientată către interesele utilizatorului.
Din păcate însă, serviciul Google pare să sufere de pe urma unui bug, care consumă mai multe date decât ar trebui, anumiţi utilizatori raportând zeci de GB de date pe lună, consumaţi de această aplicaţie în fundal.
 
Problemele au început să fie raportate încă din luna iunie, însă până în septembrie, reprezentanţii Google nu au răspuns la plângerile utilizatorilor. Ultima veste din partea Google în legătură cu această situaţie a fost în urmă cu mai bine de o lună, când un angajat al companiei a spus că va investiga mai îndeaproape şi a promis o rezolvare.
 
Rezolvarea însă nu a venit încă, mulţi utilizatori de Google News raportând în continuare un consum neobişnuit de date atunci când folosesc aplicaţia. Nu ar fi o problemă atât de mare dacă aplicaţia ar descărca în fundal pe Wi-Fi informaţiile necesare, însă chiar şi atunci când funcţionalitatea este limitată la descărcare exclusiv prin Wi-Fi, aceasta tot descarcă folosind conexiunea de date 4G.
 
Continuarea pe Go4It
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase