Home » Lumea digitală » Cum se activează noua aplicaţie 3D Photo pe Facebook

Cum se activează noua aplicaţie 3D Photo pe Facebook

Cum se activează noua aplicaţie 3D Photo pe Facebook
Publicat: 25.10.2018
Facebook a lansat de curând un nou tip de conţinut pe reţeaua sa de socializare: fotografiile 3D. Acestea sunt disponibile doar pe dispozitive iPhone de la Apple, din generaţiile mai noi, care beneficiază de funcţia de portret folosind două camere. Astfel, lista este destul de limitată, doar modelele iPhone 7 Plus, 8 Plus, X, XS şi XS Max putând să realizeze fotografii compatibile. Totuşi, nici măcar ce care deţin un astfel de telefon nu primesc acces garantat la această funcţie, fiind necesari câţiva paşi simpli pentru a primi acces.

Dintr-un motiv sau altul, Facebook nu listează pe site-ul său instrucţiuni pentru acces la 3D Photo, însă asta nu înseamnă că nu există o „şmecherie” la mijloc. Compania pare să fi limitat accesul utilizatorilor doar la fanii unei anumite pagini pe care o deţine numită Facebook 360. Astfel, paşii pentru a primi acces la 3D Photo sunt următorii:

Facebook 3D Photo – Tutorial

  1. Intraţi pe Facebook şi căutaţi pagina Facebook 360 (sau accesaţi acest link)
  2. Apăsaţi pe butonul „LIKE” pentru a urmări pagina Facebook 360.
  3. Închideţi manual aplicaţia de pe telefon din task manager (dublu click pe butonul Home sau ridicaţi bara de jos până la jumătate pe X/XS).
  4. Porniţi aplicaţia din nou.

După ce realizaţi acest proces, funcţia 3D Photo va apărea în lista de conţinut posibil de publicat atunci când doriţi să puneţi un nou „status”.

Fotografiile 3D Photo trebuie realizate folosind funcţia de portret din aplicaţia „Camera” din iOS. Acestea nu pot fi realizate în aplicaţia Facebook. De asemenea, este recomandată realizarea unui cadru bine luminat, pentru a putea separa mai bine subiectul de fundal.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase