Home » Lumea digitală » Frigiderul inteligent care poate deveni ”cel mai bun prieten al omului”, fiind capabil să comande bere – VIDEO

Frigiderul inteligent care poate deveni ”cel mai bun prieten al omului”, fiind capabil să comande bere – VIDEO

Frigiderul inteligent care poate deveni ”cel mai bun prieten al omului”, fiind capabil să comande bere – VIDEO
Publicat: 11.01.2019
O companie japoneză a prezentat recenti un frigider „inteligent, conceput pentru a ţine evidenţa berilor consumate, putând comanda automat mai multe atunci când numărul este scăzut.

Invenţia a fost numită DrinkShift şi se află printre miile de produse şi inovaţii tehnologice prezentate la conferinţa anuală Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, scrie Mediafax.

Frigiderul a fost creat de compania Shiftall, cu sediul la Tokyo. Acesta are o capacitate de 13 beri şi dispune de senzori care detectează numărul de sticle aflate înauntru.

Printre produsele prezente la eveniment se numără şi un televizor LG flexibil, capabil să se ruleze atunci când nu este folosit.

Un alt dispozitiv a fost valiza inteligentă care îşi urmăreşte proprietarul oriunde s-ar duce acesta. Valiza, cu numele de Oviz, are cinci camere care folosesc recunoaştere facială pentru a găsi proprietarul chiar şi în mulţimi. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase