Home » Lumea digitală » Samsung ar putea relansa modelul Galaxy A70, cu o cameră foto mai puternică

Samsung ar putea relansa modelul Galaxy A70, cu o cameră foto mai puternică

Samsung ar putea relansa modelul Galaxy A70, cu o cameră foto mai puternică
Publicat: 02.06.2019
Lansat în luna martie, Samsung Galaxy A70 este un telefon din gama midrange superioară, echipat cu ecran Infinity-U decupat în partea de sus după modelul picătură.

Înzestrat cu un ecran de 6,7 inch, mai mare şi decât cel de pe modelul Galaxy S10+ şi Galaxy Note9, Galaxy A70 este numai bun pentru vizionarea de filme şi albume cu poze.  Mizând pe acest spect, Samsung pare că va lansa o versiune îmbunătăţită a telefonului, echipată cu o cameră foto mai performantă, potrivit Go4it.

Noul Galaxy A70S, dacă aşa se va numi, ar putea fi primul beneficiar al noului senzor de imagine ISOCELL Bright GW1, cu rezoluţie 64 megapixeli. Acesta combină tehnologia Samsung ISOCELL cu procedeul Quad bayer, putând comuta între modul de fotografiere normal şi cel de noapte fără pierderi prea mari de calitate. Spre exemplu, atunci când lumina este insuficientă, senzorul de imagine poate alătura patru pixeli adiacenţi pentru a genera imagini de 16 megapixeli la calitate mai bună.

Deşi nu a fost dezvăluit, setul de specificaţii este aşteptat să fie asemănător modelului actual:  6GB memorie RAM, 128 GB stocare internă, ecran AMOLED Full HD+ cu rezoluţie 2400 x 1080 pixeli, acumulator de 4500 mAh cu funcţie de încărcare rapidă, senzor de amprentă sub ecran şi carcasă din sticlă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase