Home » Lumea digitală » Xiaomi pregăteşte Redmi Note 8 Pro ca un smartphone de gaming, compatibil cu accesorii detaşabile

Xiaomi pregăteşte Redmi Note 8 Pro ca un smartphone de gaming, compatibil cu accesorii detaşabile

Xiaomi pregăteşte Redmi Note 8 Pro ca un smartphone de gaming, compatibil cu accesorii detaşabile
Publicat: 29.08.2019
Asociat până acum cu telefoane de buget, brandul Xiaomi Redmi pare că va include şi modele de gaming adresate cumpărătorilor cu buget mai puţin permisiv.

Motorizat de chipsetul G90T special dezvoltat de MediaTek pentru telefoane de gaming low-cost, Redmi Note 8 Pro promite un nivel de performanţă comparabil produselor Huawei motorizate de chip-ul Kirin 810 şi mult peste nivelul unui telefon din gama main-stream bazat pe Snapdragon 710.

Echipată cu încă trei senzori de imagine pentru captură în modurile zoom, ultrawide şi portret, camera foto acoperă scenariile tipice de utilizare fără compromisuri majore la partea de calitate a imaginii.

Potrivit informaţiilor neconfirmate oficial, Redmi Note 8 Pro va include night-mode pentru obţinerea pozelor în condiţii de luminozitate redusă. Tehnologia funcţionează prin combinarea a patru pixeli adiacenţi pentru maximizarea sensibilităţii la lumină, imaginile generate la rezoluţie 16MP având un nivel de zgomot mult diminuat.

Xiaomi a confirmat deja lansarea modelului Redmi Note 8 Pro pentru data de 29 august, iniţial pentru piaţa din China. Deocamdată, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui produs şi în piaţa europeană.

Vezi imagini pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase