Home » Lumea digitală » Cum pot fi rezolvate crash-urile noului update al Google Crome?

Cum pot fi rezolvate crash-urile noului update al Google Crome?

Publicat: 29.10.2019
Cum pot fi rezolvate crash-urile noului update al Google Crome?
Actualizat la ultima versiune, browserul Chrome este afectat de crash-uri frecvente. Cum pot fi rezolvate

Trecerea la versiunea Chrome 78 se arată a fi mai problematică decât ar fi cazul pentru o parte dintre utilizatori, browserul Google ridicând o problemă de compatibilitate cu o aplicaţie des întâlnită pe PC-urile Windows folosite în mediul business.

La sursa neplăcerilor se află o versiune a suitei de securitate Symantec. Foarte popular printre clienţii din mediul business, Symantec Endpoint Protection (SEP) interferează cu browserul Chrome, cauzând apariţia mesajului de eroare ‘Aw snap! Something went wrong while displaying this webpage’, la încărcarea paginilor web.

Neplăcerile par să afecteze exclusiv utilizatorii SEP 14, o versiune mai veche a suitei de securitate, dar încă folosită la scară largă de unele organizaţii. În mod previzibil, activitatea în companiile respective este perturbată la scară largă, obligând administratorii de sistem să găsească soluţii rapide pentru staţiile de lucru rămase cu instalări Google Chrome nefuncţionale.

Confirmând problema de compatibilitate semnalată, Google recomandă actualizarea suitei Symantec Endpoint Protection cel puţin la versiunea 14.2.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase