Home » Lumea digitală » Microsoft a admis că Windows 10 are o problemă serioasă şi ne spune cum s-o rezolvăm

Microsoft a admis că Windows 10 are o problemă serioasă şi ne spune cum s-o rezolvăm

Microsoft a admis că Windows 10 are o problemă serioasă şi ne spune cum s-o rezolvăm
Publicat: 25.02.2020
Utilizatorii de Windows 10 spun că update-ul KB4532693 creează probleme legate de datele acestora.

Upate-urile pe care Microsoft le oferă pentru Windows 10 par a fi o loterie, pe de o parte reuşesc să remedieze problemele pentru care au fost create, dar există şanse mari ca acestea să creeze noi probleme. Experţii explică faptul că update-ul KB4532693 cauzează pierderea unor date din fişiere, unii utilizatori acuzând chiar dispariţia contului de utilizator  din lista de log in.

În prezent, conform Tech Radar, Microsoft este conştient de problemele cu care se confruntă clienţii săi şi a început să ia măsuri pentru remedierea acestora.

Utilizatorii explică faptul că acest update face ca desktop-ul lor să revină la setările iniţiale; orice shortcut sau personalizare nemaifiind disponibile acestora. Experţii în calculatoare explică faptul că respectivele date nu sunt pierdute, ele fiind stocate într-un cont temporar, ceea ce permite recuperarea lor. Mai exact, în cazul în care cititorii noştri se confruntă cu această problemă, soluţia este reprezentată de crearea unui cont local, în care să transfere datele mutate de către update.

Unii internauţi propun o abordare mai radicală care să rezolve problemele cauzate de către update-ul KB4532693 , dar şi de către alte update-uri care au afectat sau vor afecta funcţionarea optimă a Windows 10: dezinstalarea acestora. Această soluţie poate fi implementată urmând următoarea secvenţă: Settings > Update & Security > Windows Update > View update history > Uninstall updates > KB4532693 > Uninstall > Yes > Restart.

Citeşte şi:

Windows 10 are probleme atât de mari de securitate încât spionii americani au lansat un semnal de alarmă

Probleme mari pentru utilizatorii de Windows 10. Dacă ai şi tu astfel de ”simptome” înseamnă că ai fost afectat

Cum să rezolvi cele mai enervante 5 lucruri din Windows 10

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase