Home » Lumea digitală » iPhone 12 Pro va avea design inspirat de iPhone 4 şi noile iPad Pro

iPhone 12 Pro va avea design inspirat de iPhone 4 şi noile iPad Pro

iPhone 12 Pro va avea design inspirat de iPhone 4 şi noile iPad Pro
Publicat: 21.04.2020
Zvonurile despre iPhone 12 Pro devin din ce în ce mai credibile, având în vedere că mai multe surse vorbesc despre aceleaşi informaţii, fiecare verificând separat veridicitatea lor.

Atunci când Bloomberg raportează informaţii foarte apropiate de cele ale zvonurilor pe care le-am primit până atunci, este aproape sigur că există şi un foc la originea acestui „fum” legat de următoarele telefoane de la Apple.

iPhone 12 Pro: similar cu iPad Pro şi iPhone 4 în design

Se pare că Apple va merge înainte cu noul design pentru iPhone 12 Pro. Aceste modele vor avea o carcasă realizată tot din sticlă şi oţel, asemeni iPhone 11 Pro, însă la exterior, metalul nu va mai fi rotunjit. Apple va aborda un design similar cu cel al tabletelor iPad Pro din prezent, sau chiar iPhone 4 şi 5, cu margini drepte, cât şi panouri de sticlă plată. Acest detaliu din urmă este foarte interesant, întrucât telefoanele Apple au beneficiat de sticlă uşor curbată la margini încă de la iPhone 6 (sticlă 2.5D), în timp ce multe companii preferă să curbeze chiar şi ecranul pe laterale.

Noutăţile la nivel de design nu se opresc însă aici. Ecranul modelelor iPhone 12 va beneficia de un decupaj redus în dimensiuni, datorită miniaturizării tehnologiei True Depth care stă la baza autentificării biometrice Face ID. De altfel, şi sistemul de camere va fi modificat. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase