Home » Lumea digitală » Xiaomi Mi 6 e atât de puternic încât poate rula Windows 10 fără probleme

Xiaomi Mi 6 e atât de puternic încât poate rula Windows 10 fără probleme

Xiaomi Mi 6 e atât de puternic încât poate rula Windows 10 fără probleme
Publicat: 24.04.2020
Internauţii explică faptul că Xiaomi Mi 6 este echipat cu un hard care poate susţine Windows 10.

Cei mai mulţi dintre noi îşi folosesc smartphone-urile în moduri cât se poate de evidente: pentru a ţine legătura cu familia, prietenii, colegii de muncă sau pentru a se distra, totuşi, unii internauţi ne dovedesc că unele dintre dispozitivele pe care le folosim tind să fie mult mai capabile decat ne-am putea imagina.

Un astfel de caz este cel al Xiaomi Mi 6, un smartphone lansat în anul 2017 care apare într-o înregistrare rulând Windows 10. O astfel de realizare este extrem de impresionantă dacă luăm în calcul faptul că aceste smartphone-uri nu mai reprezintă de doi ani cel mai puternic telefon produs de către Xiaomi şi faptul că, în mod evident, Windows 10 folosit în acel clip nu a fost gândit pentru dispozitivele mobile.

Internauţii au reuşit să ruleze Windows 10 pe 64 de biţi cu ajutorul unui procesor Snapdragon 835 cu opt nuclee, 6 GB RAM şi o unitate grafică Adreno 540. Qualcomm, unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente de telecomunicaţii, a prezentat în trecut imagini cu Windows 10 fiind rulat pe un procesor Snapdragon 820 chipset, experţii comparând performanţele acestui procesor cu cele ale unui procesor i3 de la Intel, notează Somag News.

Deşi, în mod clar, capacitatea de a rula Windows pe 64 de biţi pe arhitectura unui smartphone, trebuie să precizăm faptul că nu ştim dacă sistemul de operare este stabil în această configuraţie.

Citeşte şi:

Noul Xiaomi Mi 10 Pro este mai bun decât Iphone 11 Pro la aproape toate capitolele

Xiaomi a prezentat două noi smartphone-uri

Xiaomi lansează Redmi 9S la pachet cu un aspirator şi un proiector

Lansarea Xiaomi Mi MIX Alpha a fost amânată

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase