Home » Lumea digitală » Cum vrea să lupte Apple cu Disney și Netflix pe piața serviciilor de streaming?

Cum vrea să lupte Apple cu Disney și Netflix pe piața serviciilor de streaming?

Cum vrea să lupte Apple cu Disney și Netflix pe piața serviciilor de streaming?
Publicat: 30.05.2020

Lansată anul trecut ca o soluție premium pentru acces la producții originale, platforma Apple TV + avea o „mică” problemă care i-a pus pe gânduri pe fanii Netflix și Amazon.

Procedând la fel ca și cu oferta smartphone, Apple a investit masiv în crearea de conținut premium la care utilizatorii să aibă acces exclusiv prin platforma Apple TV+, oficialii companiei crezând că astfel vor crea același tip de dependență care 30 în ecosistemul de servicii Apple. Numai că Apple a omis un detaliu esențial, anume că Apple TV+ reprezintă doar o nouă opțiune apărută într-o piață dominată deja de giganți precum Netflix și Amazon, iar clienții acestora au deja preferințe și așteptări bine conturate.

Așa se facă că, puți în situația de a plăti pentru acces premium la conținut cu care nu erau familiarizați deja, fără garanția de a putea vedea seriale și filme populare pe alte platforme, mulți dintre potențialii clienți au ajuns la concluzia că nu-și pot justifica costul suplimentar, Apple TV+ apărând ca o opțiune extra-premium al cărei cost se adaugă platformelor existente.

Citește continuarea pe Go4it!

Netflix, mai puține probleme tehnice raportate comparativ cu  platformele rivale

Netflix adaugă o funcţie mult aşteptată de fani în aplicaţia de Android

Disney+ pregăteşte un serial inspirat din universul Star Wars, centrat pe personaje feminine

Disney+, cel mai nou serviciu de streaming. O serie de documentare National Geographic, printre programele care pot fi vizionate

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase