Home » Lumea digitală » Oppo va lansa Reno4 Pro

Oppo va lansa Reno4 Pro

Publicat: 04.08.2020

Gama de dispozitive mid-range de la Oppo, Reno, a primit un nou membru. Este vorba despre un nou dispozitiv cu aspirații „premium”, dar cu 4G: modelul Oppo Reno4 Pro. Telefonul integrează chiar și funcții pe care unele modele de top nu le oferă, precum o tehnologie de încărcare foarte rapidă, un ecran cu rată de împrospătare rapidă și cu luminozitate foarte mare, dar și un sistem cu patru camere.

Oppo Reno4 Pro este similar cu OnePlus Nord… până într-un punct

Reno4 Pro ar putea fi un soi de „văr” îndepărtat pentru modelul OnePlus Nord, diferența majoră dintre cele două fiind în principal chipset-ul. Față de Snapdragon 765 cu 5G, Oppo a ales pentru acest model un chipset Snapdragon 720G, alternativa puțin mai lentă și echipată doar cu modem 4G. Configurația este completată de 8 GB memorie RAM și 128 sau 256 GB stocare internă.

Ecranul AMOLED de 6,5” este perforat în colțul stânga-sus pentru a găzdui o cameră foto frontală de 32 megapixeli, și afișează o rezoluție de 2.400 x 1.080 pixeli. Cu un refresh rate de 90 Hz, răspuns tactil la 180 Hz și luminozitate de 1.100 nits, acest ecran este superior chiar și celor de pe modele premium de top ale altor companii. Acesta este și curbat la margini, ceva ce OnePlus a ales să nu integreze pe modelul Nord.

La fel se întâmplă și în cazul bateriei. Oppo Reno4 Pro integrează un acumulator de 4.000 mAh, probabil cu design cu două celule, care folosește standardul de încărcare proprietar SuperVOOC 2.0 (la fel ca modelee din seria Find X2). Astfel, telefonul poate fi încărcat complet în doar 36 de minute de la 0 la 100% folosind adaptorul de priză din pachet care încarcă la putere de 65W. Construcția este însă din plastic. Atât capacul, cât și rama par a fi metalice, dar nu sunt.

Citește continuarea pe Go4it!

Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez

Oppo a decis folosirea încărcării rapide pentru telefoanele produse de anul viitor

Tehnologia ”3D waterfall” testată de către producătorul chinez Oppo

Apple va rata lansarea iPhone din luna septembrie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase