Home » Lumea digitală » Zoom devine un fel de LiveJasmine. Gafele care i-au costat locurile de muncă pe unii utilizatori

Zoom devine un fel de LiveJasmine. Gafele care i-au costat locurile de muncă pe unii utilizatori

Zoom devine un fel de LiveJasmine. Gafele care i-au costat locurile de muncă pe unii utilizatori
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 01.09.2020

Zoom-ul devine un fel de LiveJasmine și poate oferi „spectacole nedorite” în timpul videoconferinţelor. Mulţi oameni nu se pricep la calculatoare şi o dau în bară.

Zoom-ul este o metodă de comunicare video pe care tot mai muţti oameni o folosesc. Unii dintre aceştia nu prea se pricep şi o dau în bară în faţa participanţilor la conferinţe.

Relaţii intime, chiar în timpul unei videoconferinţe

De curând, un oficial din Filipine a întreţinut relaţii intime cu secretara lui, chiar în timpul unei videoconferinţe pe Zoom.

Jesus Estil, şeful consiliului local din localitatea Fatima Dos, a pus microfonul pe mute şi crezând că a oprit şi camera, a decis să aibă câteva minute de plăcere. Un participant a înregistrat momentul penibil şi l-a postat pe internet.

Gafe care i-au costat locul de muncă

O altă gafă a fost făcută de Martha Lucia Micher, o senatoare din Mexic în vârstă de 65 de ani, care s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferinţe Zoom, crezând că a închis camera, scrie Mediafax.

Un profesor de la University of Miami a fost dat afară după ce o studentă a observat în timpul unei videoconferințe un bookmark în browserul lui „Busty college girl”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase