Home » Lumea digitală » TCL pregătește smartphone-ul care se transformă în tabletă

TCL pregătește smartphone-ul care se transformă în tabletă

Publicat: 01.11.2020

TCL a intrat doar de curând pe piața de smartphone-uri cu brandul propriu, după ce s-a bucurat la nivel global de succes pe piața de televizoare.

Încă de la început, compania și-a prezentat interesul în dispozitive mobile pliabile, prezentând de-a lungul timpului mai multe concepte de dispozitive, în varii stadii de funcționare. Noul său concept de telefon cu ecran neconvențional sugerează posibilitatea unui design rulabil, ceva ce am mai văzut în trecut și pe la alți producători.

TCL a intrat de curând pe piața de telefoane, dar are planuri mari pentru viitor

Imaginile au ajuns pe internet grație rețelei de socializare Weibo și au fost preluate pe YouTube pe canalul Fold Universe. Se pare că TCL dorește să creeze smartphone-uri cu ecrane extensibile, prezentând două concepte diferite în design, dar similare în execuție. Unul sugerează extinderea ecranului pe verticală, transformând un smartphone compact în unul mai mare, în timp ce al doilea transformă un telefon compact într-un soi de tabletă, fiind extensibil pe orizontală.

Ce este diferit la aceste modele față de alte concepte din trecut este faptul că este vizibilă interfața Android cu butoanele de navigație, sugerând că dispozitivele TCL rulează într-adevăr un sistem de operare. Forma lor însă nu pare să fie una finală. Ambele arată mai degrabă precum un pergament decât ca un telefon sau o tabletă si este greu de crezut că acest design va ajunge în această formă pe piață.

Citește continuarea pe Go4it!

Schimbări pe piața smartphone-urilor. Samsung este iar cel mai mare producător, iar Xiaomi este în creștere

Un bug din Play Store cauzează probleme pentru smartphone-urile cu Android

FlexPai 2. Smartphone-ul de la Royole care este garantat pentru 1,8 milioane de flexări

Aplicațiile de Android pot rula pe PC cu ajutorul smartphone-urilor Samsung