Home » Lumea digitală » Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, cum stă situația pentru ceilalți giganți din domeniu?

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, cum stă situația pentru ceilalți giganți din domeniu?

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri, cum stă situația pentru ceilalți giganți din domeniu?
Publicat: 03.11.2020

Samsung este producătorul smartphone cu cele mai mari vânzări la nivel global, după cum arată statisticile.

În mod inevitabil, interdicțiile comerciale dictate de SUA împotriva Huawei își arată roadele, Samsung redevenind producătorul smartphone cu cele mai mari vânzări la nivel global. Însă, per total, evoluția nu este în favoarea SUA, Apple fiind depășit de Xiaomi, o altă companie din China.

În timp ce supremația Huawei asupra pieței globale de telefoane inteligente s-a dovedit a fi de scurtă durată, scopul Statelor Unite de a compromite poziția dominantă a Chinei în piața dispozitivelor pentru comunicații mobile nu este neapărat atins.

Samsung, din nou, cel mai mare producător smartphone din lume

Privit ca un unul dintre instrumentele pentru facilitarea operațiunilor de supraveghere în masă prin care Partidul Comunist Chinez își asigură rămânerea la putere, Huawei a fost etichetat drept pericol major la adresa națiunilor lumii și combătut prin numeroase declarații politice și măsuri concrete, care până la urmă au lovit dur în afacerile companiei. În urmă cu doar trei luni, Huawei devenea cel mai mare producător smartphone din lume, performanța fiind în mare parte atinsă tot cu ajutorul vânzărilor realizate în țara natală, motivate de îndemnurile patriotice circulate prin canalele media controlate de Stat, pentru susținerea companiei pusă în dificultate de o putere străină.

Citește continuarea pe Go4it!

Două telefoane, un iPhone 12 și un Samsung Galaxy S20, au fost supuse unui experiment extrem: Care dintre ele a „supravieţuit”

Samsung ar putea elimina accesoriile din cutia Galaxy S21

Cine va prelua conducerea Samsung după moartea lui Lee Kun-Hee

De ce unele telefoane Samsung au probleme legate de baterii?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase