Home » Lumea digitală » Surface Duo, telefonul cu două ecrane de la Microsoft, ar putea ajunge și în Europa

Surface Duo, telefonul cu două ecrane de la Microsoft, ar putea ajunge și în Europa

Surface Duo, telefonul cu două ecrane de la Microsoft, ar putea ajunge și în Europa
Publicat: 24.11.2020

Surface Duo, noul smartphone cu Android și două ecrane de la Microsoft, a fost momentan lansat doar în SUA, fiind vândut la un preț foarte mare.

Acesta este un dispozitiv din prima generație și se simte ca unul, deci probabil că cei care vor un astfel de dispozitiv, dar care nu doresc să își bată capul cu problemele lui, ar trebui totuși să aștepte o nouă generație. Totuși, pentru cei care nu pot aștepta, Microsoft va lansa Surface Duo și în Europa.

Există noi informații care sugerează că lansarea în SUA din luna septembrie a fost doar începutul. Microsoft plănuiește să aducă Surface Duo pe piețele internaționale, fiind deja certificat pentru lansare în Japonia, Marea Britanie și Canada. Lansarea ar putea avea loc chiar la începutul anului 2021.

Surface Duo nu a avut succesul pe care Microsoft îl căuta în SUA

Motivul pentru care mulți au fost nemulțumiți de Surface Duo este faptul că, în primul rând, este echipat cu hardware de anul trecut, care nu este destul de puternic pentru a oferi o performanță pe măsura ambițiilor Microsoft. Folosind două ecrane simultan, telefonul are nevoie de mai multă putere de procesare pentru a putea oferi o experiență plăcută de utilizare.

Desigur, nici software-ul nu este perfect pus la punct. Fiind prima versiune de Android pe care Microsoft o lansează, se vede lipsa de experiență. Funcțiile pe care compania le-a dezvoltat sunt foarte bine gândite, cu posibilitatea de a rula două aplicații una lângă cealaltă, sau de a lărgi o singură aplicație pe ambele ecrane, sau chiar mutarea lor de pe unul pe celălalt în funcție de orientarea dispozitivului. Doar că toate aceste capabilități nu funcționează tot timpul cum ar trebui.

Citește continuarea pe Go4it!

Windows 7 este în continuare popular, în ciuda eforturilor Microsoft

Microsoft a anunțat lansarea centrelor de date mobile

Microsoft adaugă noi funcții pentru Teams

Microsoft trebuie să lanseze un patch pentru corectarea unui bug care a apărut în trei versiuni ale Windows 10

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase