Home » Lumea digitală » Utilizatorii Windows 10 vor rămâne fără suport Adobe Flash din ianuarie 2021

Utilizatorii Windows 10 vor rămâne fără suport Adobe Flash din ianuarie 2021

Utilizatorii Windows 10 vor rămâne fără suport Adobe Flash din ianuarie 2021
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 02.01.2021

Numărătoarea inversă pentru retragerea suportului Adobe Flash este aproape la final, utilizatorii de Windows 10 fiind întâmpinați cu mesaje pop-up solicitând dezinstalarea plugin-ului care va înceta să funcționeze după data de 12 ianuarie 2021.

Adobe a lansat ultima actualizare pentru extensia Flash în luna decembrie, trăgând linie peste două decenii în care tehnologia Adobe Flash a țintă predilectă pentru atacuri informatice.

Flash va rămâne disponibil în China

Conținutul de acest gen va dispărea complet de pe internet la începutul anului 2021, odată cu actualizările din partea Microsoft și Mozilla pentru browser-ele lor, Flash va rămâne disponibil în China, întrucât acolo există o versiune specială care încă este sub suport software.

Compania renunță de la data de 31 decembrie la suportul software pentru Flash

Astfel, compania renunță de la data de 31 decembrie la suportul software pentru Flash, iar conținutul va fi blocat complet începând cu data de 12 ianuarie. Compania recomandă dezinstalarea imediată a software-ului după acea dată pentru a asigura securitatea sistemelor pe care rulează în prezent.

Citește continuarea pe Go4it!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase