Home » Lumea digitală » Windows 10, cel mai popular sistem de operare desktop din lume, se schimbă din nou. Ce planuri are Microsoft

Windows 10, cel mai popular sistem de operare desktop din lume, se schimbă din nou. Ce planuri are Microsoft

Windows 10, cel mai popular sistem de operare desktop din lume, se schimbă din nou. Ce planuri are Microsoft
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 07.01.2021

Windows 10 este de câțiva ani deja cel mai popular sistem de operare desktop din lume, însă de-a lungul ultimilor 5-6 ani, de cât a fost lansat, acesta a fost într-o continuă schimbare.

Microsoft a considerat încă de la început că acest software este acum un serviciu, adăugând constant noi funcții și schimbând anumite elemente în fiecare an. În 2021 însă, s-ar putea să primim o nouă interfață pentru Windows 10, care să semnalizeze către utilizatori că „Windows s-a întors”, conform unui anunț oficial al companiei.

Microsoft a publicat un anunț de angajare în care menționează faptul că este în căutarea de ingineri software care să ajute la dezvoltarea brandului Surface și la schimbarea din punct de vedere vizual al interfeței din Windows 10.

„În cadrul acestei echipe, vei lucra cu platforma noastră principală, Surface, și parteneri OEM pentru a plănui și livra o revitalizare vizuală a experiențelor Windows pentru a semnaliza către clienți că Windows s-a ÎNTORS și pentru a asigura că Windows este considerată cea mai bună experiență într-un sistem de operare pentru clienți”, arată anunțul companiei.

Citește continuarea pe Go4it!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase