Home » Lumea digitală » Un copil de 11 ani se luptă pentru viața sa după o provocare ajunsă virală pe TikTok

Un copil de 11 ani se luptă pentru viața sa după o provocare ajunsă virală pe TikTok

Un copil de 11 ani se luptă pentru viața sa după o provocare ajunsă virală pe TikTok
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 26.05.2021

Un copil de 11 ani din Worcester se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok. Băiatul a înghițit 5 bile magnetice folosite ca „piercing” la limbă într-o provocare virală pe TikTok.

Ellis Tripp, în vârstă de 11 ani, din Worcester, luptă pentru viața sa după ce a înghițit bile magnetice, încercând o provocare de pe TikTok în care oamenii se prefac că își fac piercing la limbă, scrie Daily Mail.

Băiețelul a suferit două operații de urgență și se află în stare critică după ce a înghițit cinci bile magnetice.

Inițial, copilul s-a plâns de dureri de stomac, iar medicii au crezut că are apendicită. Au observat apoi că apendicele era în regulă, iar în timpul unor analize o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii.

Rămâne neclar cum a înghițit băiatul bilele magnetice, deoarece familia sa susține că nu le are în casă, iar copilul nu are TikTok.

„Este un coșmar. Vă rog discutați cu copiii voștri”

Ellis a ajuns la spitalul pentru copii din Birmingham, vineri, unde i-au fost scoase trei bile magnetice. A avut apoi o altă operație istovitoare de șase ore sâmbătă, când chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți, potrivit Mediafax.

Mama sa, Amy Clarke, în vârstă de 31 de ani, i-a îndemnat pe ceilalți părinți să scape de bilele magnetice din case, susținând că provocarea TikTok „l-ar fi ucis pe copil dacă ar mai fi fost lăsat acasă”.

„Este un coșmar. Vă rog discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite”, a scris femeia pe Facebook.

Bunica lui Ellis, Sue Davies, în vârstă de 50 de ani, a spus, la rândul ei, că profesorii de la școala lui Ellis găsiseră și la alți elevi bile magnetice. Ea a spus că medicii sunt îngrijorați, în condițiile în care Ellis este al cincilea copil într-o săptămână tratat după înghițirea bilelor magnetice.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase