Home » Lumea digitală » Fuziune între mărcile de smartphone-uri OnePlus și Oppo

Fuziune între mărcile de smartphone-uri OnePlus și Oppo

Fuziune între mărcile de smartphone-uri OnePlus și Oppo
OPPO A31
Publicat: 19.06.2021

OnePlus a anunţat fuzionarea cu Oppo, devenind un sub-brand al acestuia. Totuși, noile telefoane OnePlus lansate vor continua să poarte acest nume.

După ce au început colaborarea de ceva timp, cele două companii de smartphone-uri fuzionează, OnePlus devenind un sub-brand Oppo. Ambele mărci sunt deţinute de BBK Electronics, astfel încât mişcarea pare să aibă în principal legătură cu punerea în comun a mai multor resurse şi formalizarea relaţiei lor de lucru, potrivit Engadget.

Cofondatorii OnePlus, Pete Lau şi Carl Pei, au lucrat anterior împreună la Oppo. Lau, care este CEO OnePlus, a preluat un al doilea rol ca director de produs al Oppo în mai 2020.

„De atunci, am cuplat o serie de echipe împreună cu Oppo pentru a ne eficientiza mai bine operaţiunile şi pentru a valorifica resurse suplimentare. După ce am văzut un impact pozitiv din aceste schimbări, am decis să integrăm organizaţia noastră în Oppo”, a spus Pete Lau.

Oportunități pentru OnePlus

Mișcarea îi va oferi lui OnePlus resurse suplimentare pentru a dezvolta produse mai bune, potrivit spuselor lui Lau. „De asemenea, ne va permite să fim mai eficienţi, de exemplu, aducând actualizări software mai rapide şi mai stabile pentru utilizatorii OnePlus”, a scris el.

Deşi OnePlus se află acum sub umbrela Oppo, Lau a spus că va rămâne operat independent. OnePlus va avea în continuare propriile sale produse şi evenimente şi va continua să se apropie de clienţi direct.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase