Home » Lumea digitală » OnePlus Nord are probleme cu ecranul, susțin utilizatorii

OnePlus Nord are probleme cu ecranul, susțin utilizatorii

OnePlus Nord are probleme cu ecranul, susțin utilizatorii
Publicat: 04.08.2020

Din cauza construcției din plastic, OnePlus Nord este ușor de stricat în cazul unui șoc mecanic, rama sa fiind ușor de rupt, chiar și cu mâna.

OnePlus Nord a fost anunțat de curând și s-a dovedit că este un smartphone care reușește să întreacă așteptările fanilor. Acesta a fost livrat la un preț mai mic decât era inițial așteptat, cu un hardware mai performant decât sperau fanii și cu multe capabilități premium, la care nici nu puteam visa pe segmentul mid-range acum doi sau trei ani. Se pare însă că toate acestea vin și alături de mici compromisuri la anumite capitole. OnePlus Nord pare astfel să fi „tăiat” puțin de la buget și când vine vorba despre ecran.

Mai multe modele OnePlus Nord par să afișeze decolorare pe ecran

Deja știm că din cauza construcției din plastic, OnePlus Nord este ușor de stricat în cazul unui șoc mecanic, rama sa fiind ușor de rupt, chiar și cu mâna. Astfel, dacă te așezi pe telefon riști nu doar să îi rupi rama din plastic, dar să și spargi panelul OLED, chiar dacă sticla de la suprafață poate să rămână intactă.

Totuși, OnePlus pare să fi cumpărat un lot de ecrane de calitate mai slabă pentru construcția lui OnePlus Nord. Telefonul a început să ajungă în mâinile clienților, iar mulți se plâng deja pe forumurile oficiale ale companiei, cât și pe Reddit de faptul că ecranele afișează culori neuniforme. Mai multe unități par să fie afectate de tente de verde, mov sau galben pe o partea sau chiar întreaga suprafață a ecranului atunci când luminozitatea este la un nivel scăzut.

Citește continuarea pe Go4it!

O nouă fotografie oferă noi detalii despre interiorul smartphone-ului OnePlus Nord

OnePlus revine la producerea de telefoane ieftine

Unele telefoane OnePlus 8 Pro, livrate cu ecranul defect

GSMA a desemnat OnePlus 7T Pro drept ”telefonul anului”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase