Home » Lumea digitală » Netflix va include jocuri video în ofertele de abonament

Netflix va include jocuri video în ofertele de abonament

Netflix va include jocuri video în ofertele de abonament
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 24.07.2021

Netflix a confirmat faptul că va include jocuri video ca parte a pachetelor de abonament, fără costuri suplimentare, anunță BBC.

Într-o scrisoare adresată investitorilor, compania a spus că se află în primele etape ale acestei extinderi, iar mai întâi platforma va oferi jocuri pentru mobil.

Acțiunile Netflix au scăzut după ce compania a ratat ținta de abonamente.

Compania din California a declarat că se așteaptă să înregistreze 3,5 milioane de clienți noi în cele trei luni până la sfârșitul lunii septembrie – mai puțin 5,86 milioane, estimați de analiști.

Pandemia s-a dovedit a fi o sabie cu două tăișuri pentru Netflix

Netflix numără peste 209 milioane de abonați, după creșterea numărului de înscrieri din timpul restricțiilor legate de coronavirus.

Dar pandemia s-a dovedit a fi o sabie cu două tăișuri pentru Netflix, deoarece a perturbat producția unor titluri mari.

În ciuda încetinirii, în perioada aprilie – iunie veniturile companiei au totalizat 7,3 miliarde de dolari – cu aproximativ 19% mai mult decât cu un an înaintes, potrivit Mediafax.

Profiturile au ajuns la 1,35 miliarde de dolari, în scădere față de 1,7 miliarde de dolari în trimestrul anterior, compania invocând investiții suplimentare în îmbunătățirea aplicațiilor sale și a conținutului non-englez.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase