Home » Lumea digitală » Aceste căști revoluționare pot traduce orice limbă în timp real

Aceste căști revoluționare pot traduce orice limbă în timp real

Publicat: 22.11.2021

Cu ajutorul tehnologiei moderne de astăzi putem comunica cu oricine din lume oricând dorim. Există o mare problemă totuși, nu toată lumea vorbește aceeași limbă. Există o mulțime de traducători de text și fac o treabă bună uneori, dar până acum nu au existat niște căști revoluționare care să traducă vorbirea în timp real.

O companie a creat niște căști wireless botezate Pilot care se potrivesc în ureche și care traduc limba pe care o auzi în limba pe care o înțelegi, scrie Interesting Engineering.

Pilot a fost creat pentru a doborî bariera lingvistică din întreaga lume. Folosind acest dispozitiv, comunicarea în timp real poate avea loc fără a fi nevoie să studiezi o nouă limbă atunci când vrei să călătorești într-un loc nou.

Perechea de căști revoluționare Pilot este creată de compania Waverly Labs

De departe cele mai bune aplicații pentru acestea vor fi în cazul celor care caută să călătorească prin lume și nu vor să aibă de-a face cu un traducător sau să se rătăcească într-un loc ciudat. Cu toate acestea, aceste căști revoluționare denumite Pilot ar putea fi folosite și în afaceri internaționale sau poate doar pentru a cunoaște oameni noi în altă țară.

Căștile funcționează împreună cu o aplicație, dar funcționează și offline, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru tarifele de roaming pentru voce sau date.

O astfel de tehnologie pare într-adevăr științifico-fantastică. Oamenii au fost limitați de limbă de secole și se pare că acele bariere vor fi în curând dărâmate de acest mic dispozitiv.

Vă recomandăm să citiți și:

Câți dintre utilizatorii rețelelor sociale și-au pierdut slujba din cauza postărilor

Studiourile românești Amber și Scorpius Games lansează PositronX, un rogue-lite pentru nostalgicii anilor ’90

Aplicațiile de cameră din Android 11 nu vor putea să ofere beauty mode

Google elimină 500 de extensii din cauza probelemelor de securitate

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase