Home » Natură » 10 imagini cu cei mai drăguți câini îndrăgostiți de coșul de cumpărături. Galerie FOTO

10 imagini cu cei mai drăguți câini îndrăgostiți de coșul de cumpărături. Galerie FOTO

Publicat: 18.07.2020

Majoritatea proprietarilor de câini se gândesc cu groază când vine vorba să-și lase câinii singuri acasă în timp ce trebuie să rezolve treburi prin afara locuinței.

GALERIE FOTO

Însă, dat fiind că acești câini devin rapid membri adorabili ai familiei, ar fi timpul să înceapă și ei să ajute la cumpărăturile zilnice. Nu toți câinii se bucură de o plimbare la supermarket, însă ar fi un moment oportun pentru cei care sunt dresați cum trebuie.

Așadar, iată unii dintre cei mai drăguți câini care se distrează de minune la cumpărături de jucării și hrană. Cu siguranță îți vor însenina ziua!

Cum să-ți pregătești câinele pentru o plimbare la cumpărături

Totuși, înainte să îți iei câinele cu tine la orice supermarket sau magazin, ar trebui să îl obișnuiești cu astfel de experiențe și să începi cu magazine mici sau zone pietonale aglomerate pentru a-l obișnui cu oamenii.

Totuși, înainte să îți iei câinele cu tine la orice supermarket sau magazin, ar trebui să îl obișnuiești cu astfel de experiențe și să începi cu magazine mici sau zone pietonale aglomerate pentru a-l obișnui cu oamenii.

Începeți cu un magazin de animale

Atunci când tu și câinele tău sunteți, în sfârșit, pregătiți să intrați într-un magazin, cel mai bine ar fi să începeți cu un magazin de animale. Mirosul dintr-un astfel de magazin va fi prietenos și familiar. De asemenea, veți putea cunoaște și alți câini. În același timp, îi vei face cunoștință câinelui tău cu rafturile și raioanele din magazine. Totuși, pentru primele vizite, încearcă să vă duceți la ore când magazinele nu sunt foarte aglomerate. Cel mai bine ar fi să încercați dimineața devreme sau mai târziu, înainte de ora închiderii.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Cum arată şi câte kilograme are cel mai mare câine din lume la ora actuală?

Un an din viața unui câine nu este, de fapt, echivalentul a șapte ani la om. Cum au demontat cercetătorii mitul

Augie, un golden retriever, a devenit cel mai bătrân câine din rasa sa. Ce cadouri a primit de ziua sa

Hachiko de România. Un câine nu mai pleacă din locul în care a murit un tânăr de 21 de ani

Ioana Matei
Ioana Matei
Ioana s-a alăturat echipei Descopera.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase