Home » Natură » Joaca dintre o ursoaică și doi pui, surprinsă într-o pădure din Munții Bucegi

Joaca dintre o ursoaică și doi pui, surprinsă într-o pădure din Munții Bucegi

Publicat: 19.04.2021

O ursoaică și doi pui care se joacă au fost filmați într-o pădure din Munții Bucegi. Filmarea a fost făcută din apropiere de angajații Romsilva, compania care administrează rezervația naturală.

În imaginile postate pe Facebook apar ursoaica și doi pui care se joacă în zăpadă.

„Imagini superbe cu o ursoaică cu doi pui într-o pădure din Parcul Natural Bucegi într-o filmare realizată de colegii noștri Vali Bălan și Răzvan Pință. Ursoaicele sunt afectuoase, devotate și protectoare cu puii lor, încercând prin toate mijloacele să-și protejeze puii”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.

Una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din UE

România are una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Uniunea Europeană. Urșii au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase, potrivit Mediafax.

Parcul Natural Bucegi este situat în centrul țării și are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase