Home » D:News » Pentagonul confirmă că imaginile cu un OZN în formă de piramidă sunt autentice

Pentagonul confirmă că imaginile cu un OZN în formă de piramidă sunt autentice

Pentagonul confirmă că imaginile cu un OZN în formă de piramidă sunt autentice
Sursa foto: Jeremy Corbell - Youtube
Publicat: 15.04.2021

Mai multe imagini și filmări apărute online care arată obiecte zburătoare neidentificate și au fost surprinse de Marina SUA au fost acum confirmate de Pentagon ca fiind autentice.

Deși oameni numesc OZN-uri aceste incidente misterioase, denumirea mai modernă folosită în comunitatea de apărare este „Fenomen Aerian Neidentificat”. De asemenea, serviciile de informații tratează într-un mod foarte serios aceste incidente.

Deși OZN-urile au devenit un subiect aprins, asociat cu teorii ale conspirației și cultură populară, acestea sunt incidente fără îndoială reală care reprezintă observări documentate ale unor fenomene pe care nici armata nici oamenii de știință nu le pot identifica.

Noile imagini, obținute de regizorul Jeremy Corbell și jurnalistul George Knapp, includ o navă „în formă de piramidă” observată în zbor, dar și alte trei obiecte ciudate.

Pentagonul a confirmat că imaginile sunt autentice

Deși nimeni nu știe cu certitudine ce sunt aceste apariții stranii, Pentagonul a confirmat că imaginile sunt veridice. Acestea sunt fotografii și filmări autentice care au fost surprinse de Marina Statelor Unite ale Americii.

„Pot confirma că imaginile și filmările au fost făcute de personal din Marină”, a precizat Susan Gough, purtător de cuvânt al Pentagonului, într-un comunicat de presă trimis mai multor publicații de știri, potrivit Science Alert.

Pentagonul nu a comentat celelalte trei obiecte ciudate

Celelalte trei obiecte ciudate nu par să semene între ele și au ajuns să fie cunoscute drept „Sfera”, „Ghinda” și „Balonul metalic”. Unele persoane au speculat că ar putea fi baloane meteorologice sau drone de spionaj.

Sursa foto: Twitter @MysteryWire

Însă, din câte știm, obiectele rămân neidentificate. Totuși, Pentagonul nu a confirmat acest lucru. Atunci când a fost întrebată, Gough a spus doar că nu mai are „nimic de adăugat”.

Deși multe întrebări rămân în continuare fără răspuns, noile informații arată cel puțin că Departamentul Apărării al SUA continuă să investigheze și să trateze cu seriozitate fenomenele aeriene neidentificate.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Fostul director al serviciilor de informații naționale spune că SUA a detectat mai multe OZN-uri decât știe publicul

Documentele CIA despre OZN-uri sunt varianta reală a serialului Dosarele X, susține un expert

Toate documentele declasificate de CIA despre OZN-uri sunt acum disponibile online

Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase