Home » Natură » Întâlnire cu un urs în inima pădurii. Un angajat Romsilva a filmat momentul

Întâlnire cu un urs în inima pădurii. Un angajat Romsilva a filmat momentul

Publicat: 20.09.2021

Un angajat al companiei naționale Romsilva a filmat momentul în care s-a întâlnit cu un urs în mijlocul unei păduri din Parcul Național Călimani.

Întâlnirea s-a terminat cu bine pentru om deoarece animalul l-a ignorat.

Pădurile din România adăpostesc una dintre cele mai mari populații de urs din Uniunea Europeană și de aceea întâlnirile dintre om și urs sunt frecvente. Totuși, întâlnirile sunt foarte rar filmate.

„Întâlnire cu un urs în inima unei păduri”

„Întâlnire cu un urs în inima unei păduri din Parcul Național Călimani, filmarea fiind realizată de colegul nostru Cristin Cireș în timpul unei acțiuni de monitorizare”, au povestit reprezentanții Romsilva.

Parcul Național Călimani este unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Rezervația are o suprafață de 24.556 de hectare în județele Suceava, Mureș, Bistrița – Năsăud și Harghita.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase