Home » Natură » Punct de atracție pentru animale într-o pădure din Giurgiu. Ce specii au fost surprinse

Punct de atracție pentru animale într-o pădure din Giurgiu. Ce specii au fost surprinse

Publicat: 25.09.2021

O zonă dintr-o pădure din Giurgiu a devenit un punct de atracție pentru animale. În zonă a fost montată o cameră de monitorizare a faunei, iar în imaginile înregistrate apar căprioare, bursuci și vulpi.

Imaginile au fost surprinse în Parcul Natural Comana cu ajutorul unei camere montate în sălbăticie de angajații Romsilva.

„Un căprior, bursuci și o vulpe curioasă și sperioasă, toate surprinse de o cameră de monitorizare a faunei instalată într-o pădure din Parcul Natural Comana de către colegul nostru Cătălin Croitoru”, au explicat reprezentanții Romsilva.

Balta Comana, a treia zonă umedă a României

Parcul Natural Comana este situat în sudul țării, în județul Giurgiu, și are o suprafață de 24.963 de hectare, din care 8.024 de hectare sunt păduri.

În parc este Balta Comana, a treia zonă umedă a României, după Balta Mică a Brăilei și Delta Dunării, unde trăiesc 141 de specii de păsări și 13 specii de pești.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase